Over ons

Petra

zaakvoerster

Op 29 Oktober 2004 werd Glamour opgericht door schoonheidsconsulente Petra Heroes.

Kwaliteit en persoonlijke service zijn voor haar de belangrijkste uitgangspunten.

De beautywereld staat niet stil; bijscholing, vervolmakingstrainingen en continue vernieuwing zorgen ervoor dat dit salon steeds up-to-date blijft.

We verbreedden ons aanbod zonder in te boeten op kwaliteit of kwantiteit dankzij de nauwe samenwerking met medisch consulente en tevens ook wimperconsulente, Karen en IPL-consulente, Birgit.


Meer informatie over onze verschillende behandelingen kan u verder op deze site vinden.


Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen in ons instituut.


Tot verzorgs,


Petra

Huisregels


Voor elke behandeling voorzien we de nodige tijd die wij alleen aan u besteden. Om die reden is het noodzakelijk dat u elke afspraak online of telefonisch (0495/45.00.24) reserveert.

Tijdens relaxatiebehandelingen staat de gsm op stil, u kan steeds uw gegevens nalaten en dan contacteren wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij werken niet per sms, dit stoort de gereserveerde tijd van de klant ter plaatse.

Indien u om een bepaalde reden niet aanwezig kan zijn op uw afspraak dient u dit telefonisch te annuleren.

Voor een reservatie die niet geannuleerd werd zal de helft van de geboekte behandeling in rekening gebracht worden.


Bedankt!Te beginnen bij de wortels van mijn bestaan, bedank ik graag mijn ouders en familie.

Hun steun, vertrouwen en trots geven mij nog steeds de kracht en hulp voor het realiseren van mijn droom.


Verder bedank ik zeker ook graag mijn steun en toeverlaat: mijn partner, Tom. Met zijn sterke handen bouwde hij ons prachtige thuis, praktijk inclusief.

Tevens gaf hij mij ook het mooiste geschenk ooit: onze dochters, Nisa en Nona. Samen zijn ze onze grootste trots, die de betekenis van het woord "liefde" tot een totaal nieuwe dimensie brengen!


Vervolgens bedank ik mijn mentor, Lutgarde. Van in mijn schooltijd tot op de dag van vandaag kan ik steeds bij haar terecht.


Niet te vergeten de mensen die mij zakelijk ondersteunen: mijn boekhouder, Danny. Cijfers zijn zeer belangrijk om een zaak draaiende te houden en hij maakt mij hier wegwijs in.

Zeer dankbaar voor onze ontmoeting in September 2016: zakelijke coach, Vicky. Ze geeft mij een nieuwe, frisse, maar vooral klare kijk op mijn Glamour.

Just what I needed!


Uiteraard bedank ik ook u! Dankzij uw vertrouwen in ons mogen we sedert 2004 elk jaar opnieuw een kaarsje meer uitblazen op de Glamour-taart.